Vysoke Tatry - Lomnicke sedlo - lyzovacka
TOP SÍPÁLYA – LOMNICI-NYEREG

Élvezze a napfényes sízést Lomnici-nyeregben, melynek indulópontja Magas Tátra – Tátralomnic központban kezdődik. A legmagasabban fekvő és legmeredekebb sípálya Lomnici-nyeregből 2 190 m t. f., a legigényesebb sízőket is kielégíti. Az 1 300 méteres szintkülönbség, 5 hónapos hó-garancia, legmodernebb függőszékes és kabinos kötélpályák és kiszélesített sí-pályák a kiváló élmény garanciája az első osztályú 6,5 kilométeres  és 60 méterig terjedő szélességű carvingpályán.

Szlovákiában a legszebb síelést csak Magas Tátrában éli át. Három csúcsminőségű központ Magas Tátrában - Tátralomnic, Csorbató és Ótátrafüred kínálják a legjobb szolgáltatásokat, amelyeket minden korosztály megkedvelt. 24 kilométer mindig kezelt lesiklópálya, hó minimum 5 hónapig évente, gyönyörű alpesi jellegű környezet és hagyománytörő attrakciók olyan szabadság garanciái, amelyet olyan könnyen el ne feled. 

LEGKORSZERŰBB KÖTÉLPÁLYÁK

A 15 férőhelyes gondola a Štart – Kő-pataki-tó útvonalon Tátralomnicban kielégíti az ilyen hegyi térségbe szükséges legkorszerűbb műszaki színvonal igényeit. Az új kötélpálya útvonala a minimális szükséges magasságban másolja a terepet, ami növeli a szeles időben való ellenállást. A kabin két kapcsoló-berendezésre van függesztve és kiemelkedően növeli a biztonságot 22 m/s erősségű széllökések esetében is. A kötélpálya 597 m szintkülönbséget hidal át, a kabinok száma 37, útidő 7 perc és az új gondola szállítási kapacitása óránként 2 400 fő. A kötélpálya útját a Štart (1 174 m t.f.) völgyi állomásban kezdi és a Kő-pataki-tó állomásában végzi 1 772 m t.f. magasságban.


Vysoke Tatry-lyzovacka