V predpredaji najvýhodnejšie / Pre-sale at the best price

Zažite Silvester na tatranskom vzduchu. Aktuálne v predpredaji na gopass.travel za najvýhodnejšiu cenu.

Experience New Year's Eve in the Tatra air. Currently on pre-sale at gopass.travel at the best price.

SILVESTER NA HREBIENKU

Oldies párty rádia VLNA


Köszöntse stílusosan az új évet, és élvezze a Tátra alatti hófödte táj legszebb látványát, amelyet az újévi tűzijáték fényei ragyognak be. 

A Hrebienok szilvesztere egyedülálló szórakozás a gyönyörű természet ölelésében. Ünnepelje meg ezt a különleges pillanatot, és köszöntse az új évet egy nagyszerű zenei program, finom ételek és varázslatos hangulat kíséretében.

Utazzon kényelmesen Hrebienokba, és melegedjen fel egy finom, meleg üdvözlő itallal, amely a felvonónál várja Önt. A változatos műsor, amelynek házigazdája a népszerű Milan Švikruha a Vlna rádióból, tökéletes hangulatba hozza Önt. A Hrebienok étteremben az Oldies party ritmusára szólal meg DJ Mato előadásában. A finom ízek és a büféasztalok teljes mértékben rendelkezésre állnak a rendezvény ideje alatt. A versenyszellem biztosan örülni fog a lehetőségnek, hogy részt vehet a tombolán, és nagyszerű nyereményeket nyerhet.

A rendezvény ideje alatt a Tátra Dómban közelről is megtekintheti a jégszobrászok precíz munkáját. Egy pohár pezsgővel a kezében és isteni kilátással köszöntse az újévet a Hrebienokon. A drótkötélpályák 13:00 és 14:00 órakor kényelmesen és melegen visszaviszik Önöket Stary Smokovecbe. Erősítse meg nem kötelező részvételét ezen az eseményen, és kövesse először a fontos információkat!  


A "New Year's Eve on the Row" rendezvény ideje alatt szigorúan tilos bármilyen pirotechnikai eszköz használata.


A legjobb ajánlatok most előértékesítésben a gopass.travel weboldalon

Szilveszter a HrebienoknálElőértékesítés a gopass.travel oldalon 30.9.2022-igElőértékesítés a gopass.travel oldalon 30.11.2022-igOnline a gopass.travel 
Felnőtt 129 €139 €159 €

Mi vár rád?

Szórakozással, gasztronómiai ínyencségekkel és gazdag tátrai programmal teli este. Mi másra számíthatsz szilveszterkor 1285 méteres tengerszint feletti magasságban?

További információk a programról és az öltözködési szabályokról