MAGUK VÁLASSZÁK KI, MILYEN ÁRAT FIZETNEK A JEGYÉRT

A 2018-as nyári szezonban is a Tátralomnic, Ótátrafüred és Csorbató központok látogatói kiválaszthatják, milyen árat fizetnek a kötélpályajegyért. A jegyet megvásárolhatja előre a GOPASS e-shop révén, GOPASS mobilalkalmazáson keresztül, továbbá standard helyen kőpénztárban a központban és legújabban a GOPASS TICKET jelölésű önkiszolgáló pénztárakban minden felszálló helyen a központban. A jegyeken megtakarít, ha a központ látogatását előre betervezi és a jegyeket online szerzi be minimum 3 nappal előre


GOPASS e-shop – Megéri!  
Vásárold meg a legolcsóbb jegyeket 3 nappal előre online.

Jegyvásárlás a klasszikus „kő“ pénztárban már nem in. A világot modern vásárlási formák hódítják be e-shopok révén az otthon kényelméből és pont ezeket a követelményeket teljesíti a GOPASS e-shop is. Az ügyes látogatók, akik a központ látogatását előre betervezik, így a jegyeket akár 4 Euróval olcsóbban is megvehetik, mint a klasszikus pénztárban 3 nappal előre való vásárláskor. A látogatás időpontját bármikor megváltoztathatja 1 Euró szimbolikus díj ellenében. Az online vásárlásnak további előnye az, hogy a központban már nem kell sorban várakozni a pénztárnál, hanem egyenesen indulhat a kötélpályával kirándulni.


Hasonlítsa össze a jegyárakat online vásárlásnál és klasszikus pénztárban a központban. 


GOPASS TICKETS – Megéri!
Vásárolja a legolcsóbb jegyeket a központban önkiszolgáló pénztárakban.

Vásárolja a legolcsóbb jegyeket a központban önkiszolgáló pénztárakban. Nem volt ideje online megvásárolni vagy még nincs GOPASS kártyája? Sebaj. A központban minden felszálló helyen új modern GOPASS TICKETS önkiszolgáló pénztárakat talál, amelyekben gyorsan és kényelmesen megvásárolhatja a jegyet 2 Euróval olcsóbban a klasszikus pénztárhoz képest. Elegendő megadni az e-mail címét és legyen kéznél fizetőkártya (bankautomatás). A regisztrálásban és vásárlásban is készségesen segít a kedves kiszolgálás, aki az első vásárláskor ingyenesen megadja a ,Gopass kártyát. A GOPASS TICKETS pénztárakban csak fizetőkártyával  lehet fizetni, készpénzzel nem. A GOPASS valóban megéri.


Hasonlítsa össze a jegyárakat online vásárlásnál és klasszikus pénztárban a központban.


Vásárlás online: www.gopass.sk

Kedvezmények és pontok kereséséhez