Tatry mountain resorts, A.s Társaság a 2018/2019 téli szezonra előnyös feltételeket teremtett a sí tanfolyamok szervezésére az alapiskolák, középiskolák és főiskolák minden típusa számára a Jasná Nízke Tatry a Vysoké Tatry– Tatranská Lomnica (kivéve a lesiklópályát a Lomnici nyergen) és a Štrbské Pleso sí központokban.

A diákoknak és hallgatóknak a legjobb sí központokban kínálunk síelési lehetőséget, a pályák széles skálájával, melyek alkalmasak úgy kezdők, mint tapasztalt síelők számára. Továbbá a kiegészítő szolgáltatások teljes kínálatát magas színvonalon kínáljuk. Jelentős előnyei az oktatásnak központjainkban, a biztonságos szállítás modern felvonókon és a friss levegőn való mozgás a legmagasabban fekvő és a legjobb feltételekkel rendelkező központokban, Szlovákiában.

SÍ KURZUSOK ÁRJEGYZÉKE
TÉL 2018/2019Diákok és Pedagógusok
AI/ KI
Hallgatók és pedagógusok
FI
Skipas9€
személy / nap
14€
személy / nap
Skipas 
16.2.2019–10.3.2019
11€
személy / nap
16€
személy / nap
Kölcsönző
Sílécek, Bakancsok, Síbotok
7€
személy / nap
9€
személy / nap
Síiskola
Csoportos oktatás
4€
személyenként / 2 óra
min. 12 személy
4€
személyenként / 2 óra
min. 12 személy
Síiskola
Csoportos oktatás
16.2.2019–10.3.2019
8€
személyenként / 2 óra
min. 12 személy
8€
személyenként / 2 óra
min. 12 személy
Tatralandia
Aqua Packet
9€
személy / 3 óra
13€
személy / 3 óra
Bešeňová 
Aqua Packet
9€
személy / 3 óra
13€
személy / 3 óra

FELTÉTELEK

Ár a sí kurzusok számára a 2018/2019-es téli szezon alatt kivéve a 2018.12.25-től 2019.1.6-ig tartó időszakban a Jasná Nízke Tatry a Vysoké Tatry– Tatranská Lomnica (kivéve a lesiklópályát a Lomnici nyergen) és a Štrbské Pleso sí központokban.

1. Skipassok: az ár érvényes, ha a sí kurzus minimálisan 5 egymást követő napon zajlik, szervezett minimálisan 20 fős csoportok számára. A sí kurzusokat hétfőtől péntekig lehet realizálni.

2. Pedagógusok: minden 10 diákot/tanulót számláló csoport után 1 pedagógus a diákokkal/tanulókkal megegyező áron. Az ár csak a minimálisan 5 egymást követő napig tartó síelésre érvényes. Minden pedagógus vagy felügyelő személy a kínálat keretein túl a költségeket az egyes szolgáltatásokért az adott központ aktuális árjegyzéke szerint fizeti.

3. Kölcsönző: az ár érvényes a teljes sí szettre, bakancsokra, síbotokra (bukósisak nélkül). A kölcsönzést szükséges előre lefoglalni és az ár szervezett minimálisan 20 főt számláló csoportra érvényes. Az ár nem tartalmazza a megőrzést.

4. Megőrző: Sí szett + síbotok 1€ / éjszaka, Bakancsok 1€ / éjszaka. Az érdeklődést szükséges előre bejelenteni.

5. Önkiszolgáló raktár SKIDEPOT a Biela Púť síterületen (Jasná Centrum):  5,60€ / éjszaka / 2 pár síléc/snowboard, 2 pár síbakancs / cipő, 2 pár kesztyű, 2 db kobak / bukósisak elhelyezésért

6. Síiskola: 2 órás csoportos oktatás, minimálisan 12 személy a csoportban. Az oktatást szükséges minimálisan 3 nappal előre kell lefoglalni. A kölcsönzők, megőrzők és a síiskolák szolgáltatásai kapacitásukban korlátozottak és nem tudjuk garantálni az adott szolgáltatás elérhetőségét.

7. Aquaparkok:  Az ár 3 órás AQUA TICKET belépőre a Tatralandiába és a belépőre a Bešeňová aquaparkba érvényes. Az ár érvényes minimálisan 10 diákot számláló csoport számára és 1 pedagógusra 10 diák után.  Ez a kínálat érvényes minden nap a sí kurzus ideje alatt.

A SÍ KURZUSOK SZÁMÁRA ÉRVÉNYES ÁRAK MEGSZERZÉSÉNEK FELTÉTELEI

A „Sí kurzus” ár csak az előre megrendelt szervezett sí kurzusok számára érvényes, skipassal minimálisan 5 egymást követő napra és minimálisan 20 diákot/hallgatót számláló csoportok számára, maximálisan 26 éves korig. A sí kurzusokat hétfőtől péntekig lehet realizálni. Erre a termékre nem vonatkozik semmilyen más kedvezmény. A sí tanfolyamot legalább 10 nappal előtte kell megrendelni írásban az iskola igazgatójának hivatalos e-mail címéről az info@jasna.sk e-mail címeken. A megrendelés elválaszthatatlan része a TMR forma nyomtatvány kitöltése és elküldése, melyet a megrendelés után kapnak kézhez.

A kitöltött TMR formanyomtatványnak tartalmaznia kell a csoport teljes névsorát, mely a tanfolyamon részt vesz, résztvevők neve, születési dátuma, hitelesítve az iskola pecsétjével. A 18 évnél idősebb személyek kötelesek valamely diákigazolvány / EURO 26, GO 26, ISIC./ fénymásolatát csatolni. A hallgatók maximális korhatára a kedvezményes ár megszerzésére a „Sí kurzus” akció keretében 26 év. Feltétel az ár megszerzésére az egyszeri csoportos vásárlás az egész csoport részére.  Az ár a sí kurzusok részére a 2018/2019 téli szezonra érvényes kivéve a 2018.12.25-től 2019.1.6-ig tartó időszakot a Jasná Nízke Tatry, Vysoké Tatry – Tatranská Lomnica (kivéve a Lomnici nyergen található lesiklópályát) és a Štrbské Pleso központokban. Az összes skipass-t érintésnélküli chipkártyán adják ki. A chipkártyára a letét 2 €.

A kedvezmény érvényesítésére az aquaparkokban szükséges felmutatni a Tatralandia vagy a Gino Paradise Bešeňová főpénztáránál a formanyomtatvány fénymásolatát és a számlát a sí központ Infócentrum pecsétjével hitelesítve.

Az árak a „Sí kurzus” speciális kínálatban nem tartalmazzák az utazás költségeit a sí központokba. A változtatás joga fenntartva.

A „Sí kurzus” akcióban megszabott feltételek be nem tartása esetében a skipas ára megemelkedik  2€-val/személy/nap.


KURZUSOK A CHOPOK ÉSZAKI OLDALÁN
+421 917 682 260
KURZUSOK A CHOPOK DÉLI OLDALÁN
+421 903 112 200

FIGYELMEZTETÉS 

  • A 15 évesnél fiatalabb síelő a sípályán köteles a fejét szabályosan felerősített bukósisakkal védeni. 


  • Személy, aki a tevékenységet szervezi a sípályán, köteles bebiztosítani, hogy a 15 évesnél fiatalabb személyek fényvisszaverő biztonsági öltözéket viseljenek, vagy az öltözékén látható helyen elhelyezett láthatósági elemeket viseljenek.

A LEGJOBB SÍELÉS JASNÁN ÉS A MAGAS TÁTRÁBAN

 

Jasná, mint a legnagyobb sí aréna Szlovákiában tökéletes síelést garantál rengeteg élménnyel. Jasná a panoráma kilátással büszkélkedő ROTUNDA vendéglővel fogadja Önöket, szállással egyenest a Chopokon, 23 legmodernebb felvonóval és sílifttel, köztük a 15 személyes kabinos felvonóval a Funitellel, mely egészen a Chopokra szállítja Önt, 50 km lesiklópályával, teljes körű szolgáltatásokkal és minőségi gasztronómiai létesítményekkel. Újdonság: Síelés a Chopok déli oldalán, a télen új dimenziót kap. A Krupová – Kosodrevina térségben a síelők a 2016/2017–es téli szezontól élvezhetik komfortos utazást a Chopokra az új 15 személyes kabinos felvonónak köszönhetően. A legszebb síelést Szlovákiában a Magas Tátrában élheti meg. 24 kilométer mindig karban tartott lesiklópálya minimálisan 5 hónapon keresztül az évben, csodálatos alpesi karakterű környezet és a rendhagyó attrakciók garanciát jelentenek az olyan kirándulásra, melyet egykönnyen nem felejt el. Magas Tátrában megörvendezteti Önt a 20 legmodernebb felvonó és sílift, vendéglők egyenest a lesiklópályák mellett, csúcs sí szolgáltatások és az elszállásolási lehetőségek széles kínálata.   Mindkét sí központban talál szórakoztató sípályákat FUN SLOPE akadályokkal, melyek alkalmasak gyerekek számára is. A TMR központok, a diákok számára a sí kurzusokon, elhozza a professzionális licenccel rendelkező síoktatók igénybe vételének lehetőségét kedvező áron. A diákoknak így garantáljuk a haladást és a síoktatás magas színvonalát.


TATRALANDIA & BEŠEŇOVÁ

A legjobb pihenést és regenerálódást a síelés után a liptói aquaparkokban élheti meg. Tatralandiában belekóstolhat az igazi nyárba az egészév folyamán. A 6 egészéves tobogán és a 10 tenger-, termál- és forrásvizes medence vagy szörfözés a Hawaii Maui és Waikiki hullámain – mindezt a trópusi 30 Celsius fokban a külső időjárási körülményektől függetlenül. Bešeňová aquaparkban relaxálhat a termál medencékben, a szórakozást egészévben élvezheti az igazi tengeri hullámokban, az adrenalint a Szlovákia leggyorsabb és leghosszabb tobogánjain élvezheti.


INFORMACIÓK ÉS REZERVÁCIÓK

Jasná Nízke Tatry: +421 907 88 66 44 | info@jasna.sk | www.jasna.sk
Vysoké Tatry : +421 903 11 22 00 | info@vt.sk | www.vt.sk