Autóval

A Tátrába autóval csak egy ugrás. A Magas Tátra sajátossága abban is rejlik, hogy a városközpontokhoz és repterekhez közel fekszik, és így az elérhetősége nem jelent akadályt. A rendkívülien gyönyörű panoráma az autózást tüneményessé varázsolja. A Magas Tátra központ Pozsonytól kb. 3,5 óra autózásra van, Kassától 1,5 óra utazás.

Repülővel

 

A Poprad - Tatry nemzetközi repülőtér Közép Európa legmagasabban fekvő repülőtere és a Magas Tátra belépőkapujának számít. A poprádi repülőtér a sí-központtól (Tátralomnic, Ótátrafüred és Csorbató) csak 15 perc, 40 perc a Tatralandia termálparktól és 50 perc a Közép- és Kelet Európa legnagyobb sí-központjától Jasná – Chopok-tól.

A legolcsóbb repülőjegyek és üdülési csomagok a www.airbaltic.com http://www.eurolot.com/ és www.nartyslowacja.pl.

Repülővel Poprádba http://www.airport-poprad.sk/
Repülővel Kassára http://www.airportkosice.sk/
Repülővel Pozsonyba http://www.airportbratislava.sk/cestujuci/
Cseh légitársaság www.csa.cz
Kapcsolat: call.centre@csa.cz

Vonattal

Tátrába ingajárattal, taxival vagy vonattal nagyon egyszerűen eljuthat. A Poprad – Tatry vasútállomás egy közlekedési csomópont és a Tátrai villanyvasút (TEŽ) kiindulópontja, amely Poprádból a központokba gyorsan és kényelmesen elszállítja és önnek van ideje élvezni az utazás és környező vidék érzéseit.

Poprádba és Tátrába vonattal http://www.slovakrail.sk/en/vlaky-ic

TAXI

8 és 4 férőhelyes TAXI-val kényelmesen beutazik a Magas Tátra, Ótátrafüred, Tátralomnic, Csorbató központokba és Poprád városba. Kapcsolat: http://www.vktaxi.szm.com/

Foglalás NONSTOP 0905 700 330 alebo na v.k900@orangemail.sk

Vasútközlekedés Magas Tátrában

A Tátrai villanyvasút és Fogaskerekű vasút vonalain Önkiszolgáló kezelési rendszer van bevezetve. Ha hosszabb ideig tartózkodik Magas Tátrában, javasoljuk a Hálózati előfizetéses menetjegy használatát és így olcsóbban utazni. További információt a http://www.slovakrail.sk/sk/vo-vysokych-tatrach