Kamzíkovo

Skalnaté pleso

Detský indoor-fun park je z technických príčin zatvorený!

z dôvodu sťahovania detského parku a rekonštrukčných prác v budove, bude Kamzíkovo od 03.09.2018 mimo prevádzky.


Új gyermek INDOOR FUN PARK Kő-pataki-tavon

A Tátralomnici hegyi központ elkészített Kő-pataki-tavon egy új indoor gyermekparkot. A kötélpálya eredeti csúcsállomása egy beltéri szórakoztató gyerekjátszótérre változott útvesztővel, csúszdákkal, golyós-medencékkel és pihenőzónával a szülők számára. A Kamzíkovo (Zergevilág) projekt, amelyben benne van a Tátra szimbóluma is – a Tátrai zerge életnagyságban, egy ideális alternatívája annak, hogyan lehet a gyerekekkel elszórakozni a hegyekben változékony időben is.

Aki még visszaemlékszik a régi 4 személyes kabinos kötélpálya csúcsállomására a Kő-pataki-tavon, kellemesen meglepődik. A térség, ahol a múltban a látogatók fel-és leszálltak a kötélpályáról, szórakoztató-oktató értelmezést kapott. Az Zergevilág indoor park belépője előtt tátrai állatok mini-galériája látható. A mini-galéria folyosóján a látogatók fotó-paneleket tekinthetnek meg az állatkákról: Barnamedvét, Tátrai zergét, rókát, sas, vaddisznót, baglyot, farkast és mormotát. Az indoor gyermekpark legértékesebb objektuma egy valódi Tátrai zerge múzeumi modellje. Rajta keresztül invitálja a TANAP Állami erdei múzeuma Tátralomnicban a látogatókat a tátrai állat- és növényvilág megismerésére.  

A Zergevilág dominánsa része egy 10x8x3 méter méretű játszótér, amely naponta nyitva tart 10-től 15 óráig és a belépés díjmentes. A játszótér mellett egy pihenőzóna található kávézóval és a Poprádi hegykatlanra való gyönyörű kilátással. A tátrai természet szépségeit a legkisebbek Magas Tátrában egész nyár folyamán tanulmány-ösvényeken is megismerhetik mégpedig játékos formában a Tátrai vadonról szóló brosúrával. 

Partnerom projektu je DETSKÉ RÁDIO ŽOFKA