Sízés Magas Tátra központjaiban

Szlovákiában a legszebb sízést csak Magas Tátrában éli át. A három csúcsközpont, Magas Tátra - Tátralomnic, Csorbató és Ótátrafüred, a legjobb szolgáltatásokat kínálja, melyeket minden generáció megszeretett. 24 kilométer mindig gondozott sípálya, 5,5 kilométeres első osztályú carving-pálya akár 60 míg terjedő szélességgel, hó az év legalább 5 hónapjában, alpesi jellegű pazar környezet és hagyománytörő attrakciók olyan szabadság garanciái, amelyet egykönnyen el nem felejt. 20 kötélpálya és felvonó a három központból pár perceken belül feljuttatja a legszebb magashegyi kilátásokhoz és panorámákhoz. A sí-központjaink a téli központok kategorizálásában és megbízhatóságában Szlovákiában a TOP központok közé sorolódik. 


Magas Tátra hegyi központjai

TOP SÍPÁLYA – LOMNICI-NYEREG

Élvezze a napfényes sízést Lomnici-nyeregben, melynek indulópontja Magas Tátra – Tátralomnic központban kezdődik. A legmagasabban fekvő és legmeredekebb sípálya Lomnici-nyeregből 2 190 m t. f., a legigényesebb sízőket is kielégíti. Az 1 300 méteres szintkülönbség, 5 hónapos hó-garancia, legmodernebb függőszékes és kabinos kötélpályák és kiszélesített sí-pályák a kiváló élmény garanciája az első osztályú 6,5 kilométeres  és 60 méterig terjedő szélességű carvingpályán.


LEGKORSZERŰBB KÖTÉLPÁLYÁK

A 15 férőhelyes gondola a Štart – Kő-pataki-tó útvonalon Tátralomnicban kielégíti az ilyen hegyi térségbe szükséges legkorszerűbb műszaki színvonal igényeit. Az új kötélpálya útvonala a minimális szükséges magasságban másolja a terepet, ami növeli a szeles időben való ellenállást. A kabin két kapcsoló-berendezésre van függesztve és kiemelkedően növeli a biztonságot 22 m/s erősségű széllökések esetében is. A kötélpálya 597 m szintkülönbséget hidal át, a kabinok száma 37, útidő 7 perc és az új gondola szállítási kapacitása óránként 2 400 fő. A kötélpálya útját a Štart (1 174 m t.f.) völgyi állomásban kezdi és a Kő-pataki-tó állomásában végzi 1 772 m t.f. magasságban.


Vásárlás online: www.gopass.sk

Kedvezmények és pontok kereséséhez


Online skipasok értékestése a legkedvezőbb árakon a gopass.sk-n! Skipasok már 18 Eurótól. Vásárolj most. Megéri! 


TÖBB INFORMÁCIÓ