Ótátrafüred

Ótátrafüred – a kényelmes kötélpálya Tarajkára, nappali és éjszakai szánkózás a legjobb téli élmények közé tartoznak. A könnyű lesiklópályás Jakubkova lúka a kezdő sízők optimális központja. A kínálatban csak az adott központban érvényes előnyös skipasok is vannak, amit sok kevésbé igényes síző és teljesen kezdők értékelnek. Tarajka, a téli turistakirándulások legkedveltebb helyszíne a Tarpataki-tó vízeséseihez vagy alpesi menedékházakhoz, már a Tatry Ice Master - jégszobrok rendezvénynek köszönhetően is ismertté vált, és idén télen jég-bazilika is található itt.


A nem igényes sízők az Ótátrafüred – Tarajka központban lelik fel magukat vagy a Jakabréten (Jakubkova lúka). A jelen leglátogatottabb turistaközpont kínálatában csak az adott központba érvényes kedvezményes skipasok találhatók.

Népszerű attrakció a 2,5 kilométeres megvilágított pályán való szánkózás Tarajkáról Ótátrafüredbe. Ha meg szeretne tanulni sízni vagy a gyerekeit vezetni sízéshez, a sí-iskola professzionális oktatói csapata a teljesen kezdők számára is kínálnak leckét. A Magas Tátra Ótátrafüred központ ideális indulópontja a téli turisztikának az alpesi menedékházakhoz és vízesésekhez.  

A természet egyedülállósága, a hagyománytörő szórakoztató attrakciók, a tüneményes kilátás a tátrai hegyek gerincéből és a standardon feletti szolgáltatások az igazi oka annak, miért éppen Tátrában töltsék szabadságukat. Ki nem szeretne tökéletesen pihenni, romantikus pillanatokat vagy rengeteg szórakozást átélni a hegyek és a tátrai tengerszemek ölelésében?