Szállodák a Magas-Tátrában

Látogasson el a Magas-Tátra fenséges csúcsai alatt található szállodákba. Gyönyörű természet, híres túraútvonalak, kötélpályás kirándulások, túrázás vagy különböző nyári tevékenységek teszik élvezetesebbé nyaralását, akár párban, akár az egész családdal. A Jasná, Tatranská Lomnica, Štrbské Pleso és Starý Smokovec üdülőhelyeken érvényes árban jegyeket kap a felvonókra, vagy belépőket a Tatralandia és Bešeňová aquaparkokba.

Grandhotel Praha****
Tatranská Lomnica

Grandhotel Praha****

Tatranská Lomnica

A Grandhotel Praha**** a tátrai fürdőipar hagyományait eleveníti fel. A Grand Mountain Spa a Magas-Tátra egyetlen szabadtéri medencéjével és a hegyi stranddal a szálloda igazi büszkesége.

Grandhotel ****
Starý Smokovec

Grandhotel ****

Starý Smokovec

A szálloda az egyik legrangosabb szálloda. A szálloda egyedülálló élményekkel és vintage hangulatú, vintage hangulatú berendezéssel az 1930-as évekbe repíti Önt. A Grand Spa-ban teljes kikapcsolódást találhat.

Noc na Lomnickom štíte
2 634 m n.m.

Noc na Lomnickom štíte

2 634 m n.m.

Egy éjszaka a Lomnici-csúcs tetején olyan élmény, amiről nem elég csak hallani, azt meg kell élni - legalább egyszer az életben! Fogadjon egy exkluzív élményre és a legszebb kilátásra 2634 m tengerszint feletti magasságból. Akár ajándékként, akár eljegyzés vagy évforduló alkalmából, 2 szobánk áll az Ön rendelkezésére.

Hotel FIS***
Štrbské Pleso

Hotel FIS***

Štrbské Pleso

A Ski-in-ski-out hegyi szálloda FIS*** a Magas-Tátra legnagyobb hotel-sportkomplexuma, és az első kutyabarát szálloda. A hegyi rét stílusában kialakított Wellness & Spa abszolút kikapcsolódást nyújt.

Apartmány HOREC
Tatranská Lomnica

Apartmány HOREC

Tatranská Lomnica

Az apartmanok modern és időtállóan berendezettek, olyan dizájnnal, amely abszolút illeszkedik a környező tájba, és megfelel mindannak, amit egy második otthontól elvárna. Természetesen van loggia vagy terasz, szinte minden apartmanhoz tartozik infraszauna, ami a síelés vagy túrázás után garantálja a zavartalan pihenést.


Lásd még a többi TMR szállodát ingyenes drótkötélpályával és víziparkkal: