Lakodalom: az élete legboldogabb napja

Ez az egyetlen nap az életünkben, amikor azt kívánjuk, hogy minden abszolút perfekt legyen. A tökéletesen összehangolt csapatunk gondoskodik arról, hogy a legkisebb részlet is pont olyan legyen, ahogy ezt mindig is megálmodta és tervezte.

Az első pillanattól élvezni fogja a tökéletes szerviz előnyeit, tapasztalatainkat és a részletérzékünket, ami eltolja a gondjait és szabad térséget hagy az Ön számára a valóban elfelejthetetlen pillanatok megvalósítására lenyűgöző környezetben. A stílusos lakodalma koronáját a rendkívüli menü teszi fel az egyedi igényei szerinti összeállításban.

Azt kívánja, hogy a lakodalmi napja mesés legyen? Keressen minket és mi szívesen segítünk teljesíteni kívánságait. events@grandhotel.sk
tel.: 0915 705 705

Info

Ünnepségek

Családi ünnepség, ahol mindenről Ön helyett gondoskodunk és ahol az idő kellemes zeneszó ritmusában folyik. A családi találkozóhoz döntsön a Grandhotel Ótátrafüred mellett és hagya a vendégeit átélni azt a különlegességet, amit irántuk érez.

Szalagavatók

Az egyedülálló vagy egyedi alkalmak egyaránt egyedülálló helyet érdemelnek, amely aláhúzza a rendezvény nagyságát. A Grandhotel Ótátrafüred garantálja Önnek a rengeteg elfelejthetetlen emlékkel teli stílusos est megismételhetetlenségét.