Predpredaj na gopass.travel

Zažite Silvester na tatranskom vzduchu. Aktuálne v predpredaji na gopass.travel za najvýhodnejšiu cenu.

SILVESTER NA HREBIENKU

Oldies párty a MADUAR


Privítajte Nový rok vo veľkom štýle a doprajte si ten najkrajší výhľad na zasneženú a vo svetlách novoročných ohňostrojov rozjasnenú scenériu krajiny pod Tatrami. 

Silvester na Hrebienku predstavuje jedinečnú zábavu v objatí nádhernej prírody. Oslávte túto špeciálnu chvíľu a privítajte Nový rok v sprievode skvelého hudobného programu, vynikajúceho jedla a čarovnej atmosféry.

Vyvezte sa komfortne na Hrebienok a zohrejte sa lahodným teplým welcome drinkom, ktorý Vás bude čakať pri lanovke. Môžete očakávať pestrý program, skvelé jedlo a hlavne super večer plný záčitkov. Reštaurácia Hrebienok sa ozvučí v sprievode skvelého hudobného programu skupiny MADUAR a celovečernej oldies párty s Dj-om. Delikátne chute a bufetové stoly sú počas trvania akcie plne k dispozícii. Súťažného ducha zaiste poteší možnosť zapojiť sa do tomboly a vyhrať skvelé ceny.

Počas akcie si môžete z blízka vychutnať pohľad na precíznu prácu ľadových sochárov v Tatranskom Dóme. S pohárom sektu v ruke a s pohľadom pre bohov vítame Nový rok na Hrebienku. Lanovky Vás opäť v pohodlí a teple zvezú naspäť do Starého Smokovca o 1:00 a 2:00 hodine Šťastného Nového Roku. Potvrďte svoju nezáväznú účasť na tejto akcií a sledujte dôležité informácie ako prvý! 


V rámci akcie Silvester na Hrebienku je prísny zákaz používania akejkoľvek pyrotechniky 


Najvýhodnejšie už teraz v predaji na gopass.travel

Silvester na HrebienkuPredpredaj na gopass.travel do 14.12.2023Predpredaj na gopass.travel od 15.12.2023
dospelý / adult 139 €159 €

Čo všetko vás čaká?

Večer plný zábavy, gastronomických pochúťok a bohatého tatranského programu. Na čo sa ešte môžete tešiť počas Silvestrovského večera v nadmorskej výške 1285 m n. m. ?

Viac informácií o programe a dresscode

Všetky lanové dráhy a zjazdovky v Tatranskej Lomnici z dôvodu nevhodných poveternostných podmienok sú dočasne zatvorené.