Téli lovašpóló a Tátrában

Lovas póló 2024.2.23. - 25.

A legpresztízsebb lovaglós világrendezvény szervezésben való sok éves tapasztalat után ezt az egyedülálló sportot Tátrába is elhozzuk. A meghívott vendégek és széleskörű közönség örülhet a gyors és stílusos sportnak, de gazdag kísérőprogramnak, illetve kiváló felüdítésnek is. A Lovas Póló a játékosok készségének bemutatása és intenzív kilátást nyújt a játék lefolyására.

Danube Polo Club 2005. évtől

A lovas póló alapítója és kezdeményezője Szlovákiában, Agárdi László, neveli a póló játékosokat, edzi a lovakat és már több mint 15 éve szervezi a pólótornákat Szlovákiában. 2012-ben az Argentin nagykövetség megadta neki a Strong Friend of Argentina Polo díjat a póló fejlesztéséért Szlovákiában. A klub továbbá a Farrier´s Arena Polo Cup nemzetközi torna részszervezője Somorján, ahol már a rendezvény harmadik évében a vendégek 6 nemzetközi csapat mérkőzését követhették.

Lépjenek be a lovas póló varázslatos világába a Tátralomnic festői környezetében. Lélegzetelállító párbajok, ahol a hagyományok a történelmet és eleganciát egyesítő sport iránti szenvedéllyel ötvöződnek. Jöjjenek átélni a bájjal, izgalommal és pihenéssel teli egyedülálló rendezvényt a hegyaljai paradicsomba!