Lift árlista - Magas-Tátra

A kötélpályák és szolgáltatások árai a Magas-Tátrában (T. Lomnica, S. Smokovec, Strbské Pleso)


Jegyek QR-kóddal

Azok az ügyfelek, akik gyalogos jegyet vásároltak online a www.gopass.travel révén Jasná és Magas Tátra központokba (pl. a Lomnici-csúcsra vagy Chopokra), a turniketen való áthaladáshoz QR kódra lesz szükségük, amely a beszerzés e-mail igazolásában található. A turniketen a QR kódot a beszerzési igazolásról be kell olvasni. Az igazolás lehet papír formában vagy beolvashatja a mobiltelefonjáról.  

A Gopass csipkártyát nem tudja használni. 

  


Kötélpálya-jegy a Lomnici-csúcsra a Gopass Tickets önkiszolgáló pénztárban jelenleg nem vásárolható.


Vásárlás online: gopass.travel

Kedvezmények és pontok kereséséhez


Általános Üzleti Feltételek


MEGMAGYARÁZÁSOK:

↑ egyirányú jegy felfelé
↓ egyirányú jegy lefelé
↑↓ retúrjegy

A köztes állomáson Start, átszállás a 15 férőhelyes felvonóhoz szükséges. Az egyirányú jeggyel 1 alkalommal lehet megállni a Start közbenső állomáson. A menettérti jeggyel az utazás 2 alkalommal megszakítható a Start közbenső állomáson.

*Tatranská Lomnica: 
A gyalogosjegy a vásárlás napjától számított 1nap érvényes (kivéve a Skalnaté pleso - Lomnický štít szakaszon a menettérti jegyet). 

*Strbské Pleso: 
A sétajegy a vásárlás napjától számított 7 nap érvényes. 

*Starý Smokovec: 
A sétajegy a vásárlás napjától számított 7 nap érvényes, és nem vásárolható meg előre.

*Magistrála jegy: 2 egyirányú utazás. A jegy 1 napig érvényes.

KEDVEZMÉNYEK ÉS FIGYELMEZTETÉSEK:

DÍJMENTES UTAZÁS: Gyerekek 5,99 éves korig, azaz a 6 éves kort betöltendő napot megelőző napig felnőtt személy kíséretében 

GYEREKEK 6-12 ÉVIG: a 6 éves kornál idősebbek a 12 éves kort betöltendő napot megelőző napig

JUNIOROK 12-18 ÉVIG: a 12 éves kornál idősebbek a 18 éves kort betöltendő napot megelőző napig és az ISIC, ITIC, EURO26, GO26 kártyák tulajdonosai

SZENIOROK 60 ÉV FELETT: a 60 éves kortól idősebb személyek és a ZŤP, ZŤP-S (rokkantak, kísérők) kártyák tulajdonosai. A kedvezményezett árú utazás kihasználásához szükséges egy fényképpel, névvel és születési dátummal ellátott azonosító okmány szükséges (útlevél, személyi igazolvány, gyerekeknél útlevél/biztosítói igazolvány).