A legjobban felszerelt kölcsönzők a Tátralomnic és Csorbató központokban sí-, snowboard-, skialpinista valamint freerid felszerelést, bukósisakokat és kiegészítőket kínál felnőttek és gyerekek számára. A leltárt minden évben felújítjuk 200 pár új síléccel Völkl, Elan és Nordica, DPS stb. márkáből.  

A TATRY MOTION kölcsönzők közvetlenül a lejtőn a felszálló állomásokon minőséget és komfortot kínálnak, gyors intézkedést és egyszerű hozzáférést síléceken egyenesen a lejtőre. Síléceket és snowboardokat különböző kategóriában kínálunk már – economy. top, race vagy VIP. A kölcsönző szolgáltatását teljes körű napi professzionális szerviz egészíti ki a felszerelés közvetlenül méretre való beállításához. Minden kölcsönző tárolóval – depot – is rendelkezik, ahol elrakhatja síléceit és sí-cipőit, és másnap reggel a sízést száraz és fertőtlenített sí-cipőben kezdheti közvetlenül a lejtőn.

A TATRY MOTION kölcsönzőkben szánkót, hócsúszkák és különböző fajta szórakoztató felszerelés mint a skifox, snowscoot, snowbike stb is talál.


PrevádzkaOtváracie hodinyKontakt

Intersport Rent & Service
TATRANSKÁ LOMNICA

8:00 - 16:00

+421 911 693 921
shop.exitshop@tatrymotion.sk 

Tatry Motion Shop & Rent 
TATRANSKÁ LOMNICA

(CLIENT CENTRE)

8:00 - 16:00+421 901 791 113
rental.newshop@tatrymotion.sk 

CENNÍK