A legjobban felszerelt kölcsönzők a Tátralomnic és Csorbató központokban sí-, snowboard-, skialpinista valamint freerid felszerelést, bukósisakokat és kiegészítőket kínál felnőttek és gyerekek számára. A leltárt minden évben felújítjuk 200 pár új síléccel Völkl, Elan és Nordica, DPS stb. márkáből.  

A TATRY MOTION kölcsönzők közvetlenül a lejtőn a felszálló állomásokon minőséget és komfortot kínálnak, gyors intézkedést és egyszerű hozzáférést síléceken egyenesen a lejtőre. Síléceket és snowboardokat különböző kategóriában kínálunk már 24 €/nap áron – economy. top, race vagy VIP. A kölcsönző szolgáltatását teljes körű napi professzionális szerviz egészíti ki a felszerelés közvetlenül méretre való beállításához. Minden kölcsönző tárolóval – depot – is rendelkezik, ahol elrakhatja síléceit és sí-cipőit, és másnap reggel a sízést száraz és fertőtlenített sí-cipőben kezdheti közvetlenül a lejtőn.

A TATRY MOTION kölcsönzőkben szánkót, hócsúszkák és különböző fajta szórakoztató felszerelés mint a skifox, snowscoot, snowbike stb is talál.


Vásárlás online: www.gopass.sk

Kedvezmények és pontok kereséséhez


ServiceOpening hoursContact

Intersport Rent & Service
TATRANSKÁ LOMNICA

8:00 - 16:30

+421 911 693 921
miklusova@tmr.sk 

Tatry Motion Shop&Rent
VIST Shop
ŠTRBSKÉ PLESO

8:30 - 16:30

+421910737988
intersportsp@tatrymotion.sk


CENNÍK 
 

Počas dní 7. - 8. februára bude zjazdovka Furkotka na Štrbskom Plese uzatvorená z dôvodu konania pretekov.

Viac info