Tatranská Lomnica

Családi üdülőhely Lomnický štítom

A Magas-Tátra számos szolgáltatást és élményt kínál. Gyönyörű kilátás, első osztályú szolgáltatások Tátranszka Lomnica egyik TOP síparadicsomában.    

 


A változatos történelmű üdülőhely egész évben sok látogatót vonz, és egyfajta kaput jelent a Magas-Tátrába. Tatranská Lomnica Poprádtól északra található, a fenséges Lomnici-csúcs alatt. A kilátás a hegyről azonban egy kicsit érdekesebb, 2634 méteres magasságból teljesen más élmény a világot szemlélni. 

FELVONÓK AZ ÜDÜLŐHELYEN

Az üdülőhely megfelel a magas tátrai hegyvidékhez szükséges technikai szint legmodernebb követelményeinek. Az üdülőhelyet felújították, új lejtőkkel és felvonókkal bővítették.

Bővebben

KÖTÉLPÁLYÁS UTAZÁSOK

Élvezze a felejthetetlen pillanatokat családjával és barátaival akár 2634 méteres magasságban.

Tegyen kirándulást családjával a Skalnate Pleso- egy népszerű turisztikai célpontra - vagy menjen még magasabbra, a Magas-Tátra második legmagasabb csúcsára, a Lomnici-csúcsra. Utazzon a felhők fölött, és élvezze a világ legkisebb hegységének környező csúcsaira nyíló felejthetetlen kilátást. A nyári szezonban a túrázók számára is elérhető a Lomnické sedlo célpont, amely Skalnatý Pleso felől ülőfelvonóval érhető el.PROGRAM

Bohatý program zábava na svahu a nové zážitky, ktoré nemôžete premeškať


SZÁLLÁS A MAGAS TÁTRÁBAN

Výsledky překladu Zvolte cílový jazyk. Aktuální volba: Maďarština

Tatranská Lomnica Szlovákia egyik leghíresebb üdülőhelye, ahol álmai nyaralását élheti át.