Tatranská Lomnica

Családi üdülőhely Lomnický štítom

A Magas-Tátra számos szolgáltatást és élményt kínál. Gyönyörű kilátás, első osztályú szolgáltatások Tátranszka Lomnica egyik TOP síparadicsomában.    

 


A változatos történelmű üdülőhely egész évben sok látogatót vonz, és egyfajta kaput jelent a Magas-Tátrába. Tatranská Lomnica Poprádtól északra található, a fenséges Lomnici-csúcs alatt. A kilátás a hegyről azonban egy kicsit érdekesebb, 2634 méteres magasságból teljesen más élmény a világot szemlélni. 

FELVONÓK AZ ÜDÜLŐHELYEN

Az üdülőhely megfelel a magas tátrai hegyvidékhez szükséges technikai szint legmodernebb követelményeinek. Az üdülőhelyet felújították, új lejtőkkel és felvonókkal bővítették.

Bővebben

LEJTŐK & NYOMVONALAK

Tatranská Lomnica síközpont a legmagasabban fekvő síközpontok közé tartozik, és Szlovákia egyik legmeredekebb lejtőjével büszkélkedhet - a Lomnické sedlo fekete lejtővel, amely 1300 m magasan fekszik. A leghosszabb vájt útvonal tehát akár 6,5 km hosszú, 2190 m magasságból a Tatranská Lomnica 880 m magasan fekvő völgyállomásig, és akár 60 m széles is lehet. 

A síterepet a sokszínűség jellemzi, itt mindenki megtalálja a magáét. Az üdülőközpont alsó részén a kezdők számára kialakított kék pályák találhatók, a középső részen, a Start átrakóállomás közelében pedig a középhaladó síelők számára kialakított pályák.

A síelés szerelmesei és a tapasztalt síelők különösen élvezni fogják az 1751 m magasan fekvő szakaszokat a népszerű Skalnaté Pleso közelében. A legfelső szakasz, a legendás Lomnické sedlo lejtő a legjobb síelők számára készült. A lejtők folyamatosan karbantartottak, de ha igazi adrenalinlöketre vágyik, akkor az északnyugati Franzùska Mulde síterepen élvezheti a freeride-ot.  


SÍHEGYMÁSZÁS ÉS SÍFUTÁS
SÍHEGYMÁSZÁS ÉS SÍFUTÁS

Tatranská Lomnica egy különleges területet kínál közel 3 km hosszú, sífutásra alkalmas, karbantartott pályákkal ,,Hlboká - Jamy,, amely a 4-es kabinos felvonó felszállóállási állomásától északnyugatra található. A síhegymászók élvezhetik a síhegymászásra kijelölt pályát, amely az egész üdülőhelyet átszeli egészen 2190 m magasságig. Az üdülőhelyen biztosan nem fog unatkozni, hiszen több mint 12 km pálya áll az Ön rendelkezésére.


KÖTÉLPÁLYÁS UTAZÁSOK

Élvezze a felejthetetlen pillanatokat családjával és barátaival akár 2634 méteres magasságban.

Tegyen kirándulást családjával a Skalnate Pleso- egy népszerű turisztikai célpontra - vagy menjen még magasabbra, a Magas-Tátra második legmagasabb csúcsára, a Lomnici-csúcsra. Utazzon a felhők fölött, és élvezze a világ legkisebb hegységének környező csúcsaira nyíló felejthetetlen kilátást. A nyári szezonban a túrázók számára is elérhető a Lomnické sedlo célpont, amely Skalnatý Pleso felől ülőfelvonóval érhető el.PROGRAM

Gazdag program szórakozás a lejtőn és új élmények, amit nem késhetnek le.


SZÁLLÁS A MAGAS TÁTRÁBAN

Výsledky překladu Zvolte cílový jazyk. Aktuální volba: Maďarština

Tatranská Lomnica Szlovákia egyik leghíresebb üdülőhelye, ahol álmai nyaralását élheti át.