Štrbské Pleso

LEJTŐK ÉS NYOMVONALAK

Štrbské Pleso kiváló síelési feltételekkel vonz, nagyszerű pályákkal szlalomozásra, lesiklásra vagy sífutásra, a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal.

A síelők ebben a téli szezonban 9 kilométernyi hóágyúzott pályát élvezhetnek, az alsó szakaszokon a kevésbé tapasztaltak és a kezdők számára is kínálnak pályákat. A Solisko és a Furkota biztos, hogy a profi síelőknek is tetszeni fog.

A sífutók is megtalálják a kedvükre valót Štrbské Plesóban, ahol a sífutópályák teljes hossza eléri a 26,5 km-t. A technikailag legkönnyebb, gyerekeknek és kezdőknek való túráktól a vak tó körüli vagy a Furkot-völgyben található nehéz útvonalakig.

Az adrenalin szerelmesei meglátogathatják a vonzó hóparkot.

Štrbské Pleso Szlovákia legmagasabban fekvő síparadicsoma, és elbűvölő hangulatát gazdag történelmének és luxusszállodáinak is köszönheti. 


FELVONÓK AZ ÜDÜLŐHELYEN

A Štrbské Pleso síközpont 8 sífelvonót / felvonót kínál a kicsiknek, de különösen a tapasztalt síelőknek.

Olvasson tovább!

KÖTÉLPÁLYÁS UTAZÁSOK

Élvezze a felejthetetlen pillanatokat családjával és barátaival akár 2093 m magasságban is

Kiránduljon el családjával Soliskóba - ez a hely nyáron és télen egyaránt népszerű turisztikai célpont. Utazzon a felhők fölött, és élvezze a környező hegycsúcsok, a Furkotská és Mlynická völgyek és az egész Štrbské pleso felejthetetlen kilátását.

DRÓTKÖTÉLPÁLYÁVAL A  SOLISKO
DRÓTKÖTÉLPÁLYÁVAL A SOLISKO

Pihenjen 1840 méteres magasságban, és élvezze a kilátást az egész Štrbské plesó.

Meg akarom tapasztalni!