Štrbské Pleso

LEJTŐK ÉS NYOMVONALAK

Štrbské Pleso kiváló síelési feltételekkel vonz, nagyszerű pályákkal szlalomozásra, lesiklásra vagy sífutásra, a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal.

A síelők ebben a téli szezonban 9 kilométernyi hóágyúzott pályát élvezhetnek, az alsó szakaszokon a kevésbé tapasztaltak és a kezdők számára is kínálnak pályákat. A Solisko és a Furkota biztos, hogy a profi síelőknek is tetszeni fog.

A sífutók is megtalálják a kedvükre valót Štrbské Plesóban, ahol a sífutópályák teljes hossza eléri a 26,5 km-t. A technikailag legkönnyebb, gyerekeknek és kezdőknek való túráktól a vak tó körüli vagy a Furkot-völgyben található nehéz útvonalakig.

Az adrenalin szerelmesei meglátogathatják a vonzó hóparkot.

Štrbské Pleso Szlovákia legmagasabban fekvő síparadicsoma, és elbűvölő hangulatát gazdag történelmének és luxusszállodáinak is köszönheti. 


Vleky, lanovky, zjazdovky

Príďte do nášho strediska, ktoré je otvorené po celý rok! U nás nájdete vleky, lanovky a zjazdovky vhodné pre všetkých lyžiarov, od začiatočníkov po pokročilých. Nezabudnuteľné zážitky na vás čakajú v lete aj v zime. Objavte čaro tatranskej prírody každý deň v roku! Zaujíma vás viac?

Čítať ďalej

KÖTÉLPÁLYÁS UTAZÁSOK

Élvezze a felejthetetlen pillanatokat családjával és barátaival akár 2634 méteres magasságban.

Tegyen kirándulást családjával a Skalnate Pleso- egy népszerű turisztikai célpontra - vagy menjen még magasabbra, a Magas-Tátra második legmagasabb csúcsára, a Lomnici-csúcsra. Utazzon a felhők fölött, és élvezze a világ legkisebb hegységének környező csúcsaira nyíló felejthetetlen kilátást. A nyári szezonban a túrázók számára is elérhető a Lomnické sedlo célpont, amely Skalnatý Pleso felől ülőfelvonóval érhető el.

PROGRAM

Gazdag program szórakozás a lejtőn és új élmények, amit nem késhetnek le.

PROGRAM

Gazdag program szórakozás a lejtőn és új élmények, amit nem késhetnek le.