Tarajka 1285m

A Tarajka (1285m) a Magas Tátra látogatói leglátogatottabb célja. óOtátrafüred, a legrégibb turistaközpont a Magastátra város közlekedési csomópontja. A község elágazás a Tarajkára – rengeteg turistaösvény kiindulópontjára. Utazzon fel siklóvasúttal Ótátrafüredből 1 272 m. t. sz. f. magasságba, és élje át azt az érzést, amelyet az Erzsébet angol királynő is érzett a Magas Tátra látogatásánál. Kényelmesen szállítassa fel magát 7 perc alatt, és hidaljon át 255 m t.sz.f. magassági különbséget. A Tarajka a Nagy- és Kis Tarpataki völgyekbe vagy a Nagyszalóki csúcsra való fellépések turisztikai központja. A túra után erőt a Tarajkai Snack bárban meríthet. Ez a közkedvelt hely a siklóvasút épületében található. Az egész család számára ideális találkozási hegy úgymond „kéznél” lesz a siklóvasútra vagy abból való be- illetve kiszállásnál.KÖTÉLPÁLYÁS UTAZÁSOK

Élvezze a felejthetetlen pillanatokat családjával és barátaival akár 2634 méteres magasságban.

Tegyen kirándulást családjával a Skalnate Pleso- egy népszerű turisztikai célpontra - vagy menjen még magasabbra, a Magas-Tátra második legmagasabb csúcsára, a Lomnici-csúcsra. Utazzon a felhők fölött, és élvezze a világ legkisebb hegységének környező csúcsaira nyíló felejthetetlen kilátást. A nyári szezonban a túrázók számára is elérhető a Lomnické sedlo célpont, amely Skalnatý Pleso felől ülőfelvonóval érhető el.

SZOLGÁLTATÁSOK

Tatranská Lomnica egy modern üdülőhely, amely a minőségi szolgáltatások változatos kínálatával rendelkezik. A Tatry Motion üzletekben tetőtől talpig felöltöztetjük Önt. A gyermek és felnőtt síiskolában úgy tanulhatsz meg síelni, mint egy profi. A kölcsönző- és szervizközpontban tökéletes gondoskodásban részesítjük felszerelését, így nem marad le semmiről a lejtőkön. Ismerje meg az autentikus tátrai gasztronómiát, és töltse fel energiáját a lejtőkön forró teával vagy a hagyományos konyha modern stílusú ételeivel. Töltsön el egy kis időt barátaival, és élvezze a hegyi éttermek kellemes hangulatát. 

 


PROGRAM

Gazdag program szórakozás a lejtőn és új élmények, amit nem késhetnek le.

PROGRAM

Gazdag program szórakozás a lejtőn és új élmények, amit nem késhetnek le.