Dinner under the stars - Skalnaté pleso

30. december 2023
6. január / 3. február / 24.február / 9. március / 30. március / 4.május 2024

 

Éljen át egy szokatlan vacsorát közvetlenül a tátrai csillagok alatt, és élvezze a hegyek éjszakai hangulatát. Ezen az élménydús estén egy éjszakai kötélpályás felvonózás a Skalnate pleso-ra, egy nagyszerű vacsora az új, modern Panoráma étteremben, valamint egy egyedülálló csillagvizsgálat és a Szlovák Tudományos Akadémia tudósai által vezetett túra várja Önöket.
Töltsön velünk egy egyedülálló estét 1751 m. tengerszint feletti magasságban, érdekes programokkal és kivételes ételekkel. Felejthetetlen élményt kínálunk Önnek, amely csak 7 különleges időpontban érhető el. A program egy üdvözlő itallal kezdődik a Humno Tatry étteremben Tatranská Lomnicán. Ezt követi egy éjszakai felvonózás a Skalnate Pleso-ra, a romantikus világítás hangulatával. A felvonóállomástól az új, modern Panoráma Étterembe megyünk, amely finom ételeket és kellemes ülőhelyeket kínál. A téli szezon újdonsága, hogy a Szlovák Tudományos Akadémia tudósai szakértő kommentárokkal kísérik a csillagok és az éjszakai égbolt különleges megfigyelését. A nagyszerű vacsora és az élményprogram után lehetőségük lesz meglátogatni a kilátótornyot, ahonnan tökéletes kilátás nyílik a Tátra csúcsaira vagy a völgyekre az éjszakai hangulatban.  ár a jegypénztárbanár online gopass.travel
PRESALExx
felnőtt 66 €64 €
12 év alatti gyermek vacsorával28 €25 €
gyermek 6 éves korig vacsora nélkül 10 €10 €

AZ ÁR TARTALMAZZA:

Üdvözlőital a Humno Tatry étteremben Tatranská Lomnicán (Tatranská Lomnica)
Kabinos felvonó Skalnate Pleso és vissza
Büfévacsora*
Az éjszakai égbolt megfigyelése szakértői kommentárral
Megfigyelő torony

* Az italokat az ár nem tartalmazza


Vásárlás online: gopass.travel

Kedvezmények és pontok kereséséhez

Mire számíthatsz?

Élvezze az egész estés programot 1751 m tengerszint feletti magasságban, a Skalnaty pleso éjszakai hangulatában. Fedezzen fel új ízeket, és élvezze a gyönyörű estét a csillagok alatt.

Viac info