MEDVENAPOK

Kalandos családi játék

2024.7.27. – 7.28.

TARAJKA

A már hagyományos és nagyon kedvelt Medvenapok rendezvény új formátuma ebben az évben is lezajlik éspedig 2024.7.27. és 7.28. időpontban Tarajkán Magas Tátrában. A rendezvény más, új, színházias. Csendes és szórakoztató lesz. A gyermekes családok szórakoztató színházaknak és álláspontoknak örülhetnek, amelyeket elvégezhetnek és sok új dolgot tanulhatnak meg a természetről, állatokról és Tátrában való életről. A rendezvényen nem hiányoznak a már hagyományos interaktív játékok, illúziók és rengeteg egyéb szórakoztató álláspont. A rendezvény területén medve-mászás, medveodú, a hegyi mentőszolgálat bemutatói és a hegyi hordozók álláspontja áll készen.

A RENDEZVÉNYRE VALÓ BELÉPÉS MINDENKI SZÁMÁRA INGYENES.

 


VÁSÁROLJANAK KÖTÉLPÁLYAJEGYET

Utazzanak fel Tarajkára kötélpályával - gopass.travelNagy Erdei Expedíció

Készüljetek fel egy felejthetetlen felfedezőútra az okos erdővédő Bartolomej medvével! Közösen felfedezitek a természet titkait, az állatokról tanultok és megvizsgáljátok az erdő gyönyörűségeit. Különböző megállókon olyan feladatok várnak rátok, amelyek megközelítik számotokra azt, hogy milyen fontos védeni a természetet és együttműködni. Ezen az úton segítenek szüleitek az erdei állatokkal együtt, tehát egyidejűleg élvezhetitek a szórakozással és megismeréssel teli családi időt.

Tíz állásponton ismeretséggel és élményekkel teli kalandot élnek át a gyerekek: 
Erdei bölccsel való találkozás 
Az erdő titokzatos hangja 
A természet illatai és szagai 
Az erdő színei 
A természet érintései 
Erdei íz 
Erdei erő 
Az erdő bölcsessége 
Kitartás 
Memóriai kihívás

A kalandos játékot a gyermekek mackó témájú arcfestéssel tehetik kellemesebbé. Minden álláspont elvégzésével a végén gyönyörű és kedves jutalom vár a gyermekekre. Minden gyermek, amely plüssmacit hoz magával, kis ajándékot kap tőlünk ;) A rendezvény területén idén nem hiányoznak interaktív és kreatív játékok partnereinktől a Tricklandia, Poliankovo és Dobrá hračka galériákból.VÁSÁROLJON KÖTÉLPÁLYAJEGYET

Utazzanak fel Tarajkára kötélpályával - gopass.travel


Hol parkolhatok és hogyan jutok Tarajkára?

2024.7.27. és 7.28. napokon Ótátrafüredbe tömegközlekedéssel javasoljuk az érkezést mégpedig Tátrai villamossal, vagy autóbusz közlekedéssel. Azoknak, akik úgy döntenek, hogy Ótátrafüredbe autóval érkeznek, magánparkolókon fog kelleniük parkolni Magas Tátra – Ótátrafüred városon belül. Tarajkára kényelmesen felszállítja a siklóvasút Ótátrafüredből. Javasoljuk a kötélpályagy előre való megvételét online a www.gopass.travel oldalon. Megelőzik ezzel a kötélpályára való sorakozást és egyúttal előnyösebb kötélpályajegyet kapnak.

TEKINTSÉK MEG A PARKOLÁSI TÉRKÉPET ÓTÁTRAFÜREDBEN