HÓKUTYÁK 2024

HÓKUTYÁK 2024

Február 10-11. - Tatranská Lomnica (Tátra)
Eszkimó hétvégi szórakozás a Lomnici-csúcs alatt

Élvezze az egyedülálló élményt a Snow Dogs rendezvényen idén is február 10-én és 11-én. A huszonötödik alkalommal megrendezésre kerülő szórakoztató eseményt gyönyörű hegyeinkben, közvetlenül a mesés Lomnicky-csúcs alatt, Tátra Lomnicon, a Maxiland területén, az Apresski bár mellett tartjuk.
A rendezvényre a belépés mindenki számára ingyenes.


Készítse el a kicsik hétvégéjét a havas Tatranská Lomnica környékén az ember legjobb barátainak társaságában. Ismerje meg ezt a nem szokványos sportot, de a közlekedés módját is a kemény tél országaiban, és engedje, hogy az Északi-sarkon zajló élet hangulatába csöppenjen. 

Családjával együtt élvezheti a versenyekkel, mesékkel, kutyás előadásokkal, lavinajátékokkal teli 2 napot, vagy megtapasztalhatja a nagyszerű családi síelést a tatranszki síközpont lejtőin.  A gyerekek, mint igazi felfedezők, expedíciókban vehetnek részt a jeges táj távoli szegleteiben. Szombaton és vasárnap egy kalandos, pólustól pólusig tartó expedícióval készülnek számukra, amely tele van szórakoztató feladatokkal. 

A hegyimentő szolgálat lavinakutyái és kutyavezetőik egy életszerű példán keresztül is megmutatják képességeiket: megpróbálnak felkutatni, majd megmenteni egy lavina alatt rekedt "áldozatot" - vajon sikerrel járnak-e? Jöjjön el, és nézze meg saját szemével, és tapasztalja meg a hegyimentő szolgálat valódi beavatkozását a segítőikkel. 


PARKING

Így néz ki egy mókával teli nap a tatranská lomnicai Hókutyák idején

AQUASKI BUS