Reggeli a Lomnici-csúcson

Engedjenek meg maguknak élményt az egész év folyamán


Reggeli Önök kedve szerint

Éljenek át egy felejthetetlen reggelt Szlovákia egyik legmagasabb csúcsán. Egyedülálló lehetőséget kínálunk Önöknek kiváló reggelit élvezni panorámás kilátással a fenséges Magas Tátrára.


CLASSIC reggeli- 19 € 

Válassza a reggelink klasszikus verzióját, amely ízével és hagyományos szlovák finomságokkal lelkesíti fel.

Mit foglal magába a CLASSIC reggeli:

Deszkán tálalva, Felvágott hagyományos szlovák füstöltekből és sajtokból, Pirított péksütemény, Aperitif, Meleg ital saját választásuk szerint, Magastátrai üdítő


VIP reggeli - 32 € 

Azok számára, akik még nagyobb ínyenc élmény után vágynak, a reggelink VIP verzióját kínáljuk. A jelen kínálat azok számára ideális, akik kicsit többet szeretnének maguknak megengedni.

Mit foglal magába a VIP reggeli:

Hagyományos füstöltek és sajtok, Pirított péksütemény, Friss és grillezett zöldség, Mini kolbász és virsli, Gyümölcs, Joghurtok, Rántotta és palacsinta, Meleg ital saját választásuk szerint, Alkoholmentes ital 


Készüljenek fel egy egyedülálló élményre, amely lélegzetelállító kilátásokat és felejthetetlen légkört nyújt Önöknek. Ne késsék le ezt az egyedülálló lehetőséget az ínyenc élmény és csodálatos kilátások összekötésére.Legyenek része ennek az exkluzív eseménynek és kezdjék napjukat a Lomnici-csúcson olyan kilátással, amely életükben csak egyszer tárul fel!


FOGLALD LE ITT:

Élmény, amely megéri!


Fontos információk

A reggeli a függővasút indulásához van kötve a Kő-pataki-tóról Lomnici-csúcsra 9:00 és 9:20 időpontban. Bizonyosodjanak meg, hogy időben készen állnak az indulásra. A férőhelyek száma korlátozott, ezért foglalják le a helyüket már most az info@vt.sk címen és éljenek át reggelit, amely közelebb hozza az egekhez. A reggeli ára nem tartalmazza a kötélpályával való utazást.


VÁSÁROLJON KÖTÉLPÁLYAJEGYET

Utazzon Tarajkára kötélpályával - gopass.travel