Tervezze az értekezleteit, kongresszusait, oktatásait, bemutatásait, szemináriumait, találkozóit, ünnepségeit a legjobb kongresszustermekben. Tárgyaljon a Magas Tátra kellemes környezetében és a hoteljeink korszerű technikai berendezését a kényelmes szolgáltatásokkal együttesen használja ki, ezek garantálják a rendezvénye sikerét. Ne féljen velünk a csúcson lenni!

Prága Grandhotel**** Tátralomnic

A legnagyobb kongresszusi terem felvevőképessége 250 férőhely és lehetőség van 2 különálló részre való felosztása. A Prága Board room, a Grand Lounge, a Vadász- és a Zöld szalon kitűnő helyek konferenciákhoz, tárgyalásokhoz, fogadásokhoz és társadalmi eseményekhez. A professzionális bebiztosítás és konferencia-technika magától értetődő.

Info

TIPP: Lépjen be a bemutatók, bankettek, rautok, lakodalmak, bálok, vagy karácsonyi estélyek legszebb térségeibe. Az elegáns Prága Grandhotel**** reprezentatív események megszervezésére termett csúcsszervizzel.

 

Grandhotel **** Ótátrafüred

A Grandhotel tágas reprezentatív térségeket kínál a kongresszusok, oktatások, szemináriumok, fogadások, bálok, vagy divatbemutatókhoz. A Hoepfner terem és a Hossein, Beneš, Burian és Fridrich August szalonok ideális helyek a cégi akciók és társadalmi események megszervezésére gyönyörű környezetben. 

info

TIPP: A városközpontban és csak egy ugrásra az attrakciók sokaságától büszkén áll a legendás Grandhotel**** Ótátrafüred, amely egyedi atmoszférával, egyedülálló kör alakú tárgyalóteremmel és térségben nagyvonalú szobákkal remekel.

 

FIS Hotel *** Csorbató

Találkozások, értekezletek, vagy céges rendezvények szervezése a FIS Hotelben*** az elérhető árak és konkurencia nélküli fekvés kiváló kombinációja. Kisebb csoportok számára 15 főig a juharszalon a megfelelő, a kék szalon 50 személy számáéra nyújt hátteret. 80-100 résztvevő számára a tárgyalóterem az ideális.

Info

TIPP: Ski in&Ski out hotel egyedülálló fekvésével közvetlenül a sportterületen. A professzionális fitnesz teremmel és tornateremmel való kombináció ideális feltételeket alkot bármilyen indoor és outdoor sporteseményhez, céges játékok, vagy aktivitásra irányult találkozókhoz.

 

Hotel FIS *** Štrbské Pleso

Organizovanie stretnutí, porád, či firemných podujatí v Hoteli FIS*** je skvelou kombináciou dostupných cien a bezkonkurenčnej polohy. Pre menšie skupiny do 15 ľudí je stvorený javorový salónik, modrý salónik poskytne zázemie pre 50 osôb. Pre 80 až 100 účastníkov je ideálna konferenčná miestnosť.

Viac informácií TU

TIP: Ski in&Ski out hotel s jedinečnou polohou priamo v športovom areáli. Kombinácia s profesionálnym fitnes centrom a telocvičňou tvorí ideálne podmienky pre akékoľvek indoor a outdoor športové podujatia, firemné hry, či stretnutia zamerané na aktivity.