Elővételben gopass.travel

Élje át a Szilvesztert tátrai levegőn. Jelenleg elővételben a gopass.travel oldalon a legelőnyösebb áron.

SZILVESZTER A TARAJKAN

Oldies party és MADUAR


Köszöntse stílusosan az új évet, és élvezze a Tátra alatti hófödte táj legszebb látványát, amelyet az újévi tűzijáték fényei ragyognak be. 

A Hrebienok szilvesztere egyedülálló szórakozás a gyönyörű természet ölelésében. Ünnepelje meg ezt a különleges pillanatot, és köszöntse az új évet egy nagyszerű zenei program, finom ételek és varázslatos hangulat kíséretében.

Utazzon fel komfortosan Tarajkára és melegedjen át egy finom meleg welcome drinkkel, amely a kötélpályánál várja. Tarka programot, kiváló ételt de főleg élményekkel teli szuper estét várhat. A Hrebienok étterem a MADUAR együttes kiváló zeneprogramja és egész esti oldies párty Dj kíséretében zendül fel. Finom ízek és büféasztalok az akció folyamán teljes rendelkezésre állnak. A versenyszelleműeknek bizonyára örömet szerez a tombolába való bekapcsolódás és kiváló díjak megnyerésének lehetősége.

A rendezvény ideje alatt a Tátra Dómban közelről is megtekintheti a jégszobrászok precíz munkáját. Egy pohár pezsgővel a kezében és isteni kilátással köszöntse az újévet a Hrebienokon. A drótkötélpályák 1:00 és 2:00 órakor kényelmesen és melegen visszaviszik Önöket Stary Smokovecbe. Erősítse meg nem kötelező részvételét ezen az eseményen, és kövesse először a fontos információkat!  


A "New Year's Eve on the Row" rendezvény ideje alatt szigorúan tilos bármilyen pirotechnikai eszköz használata.


A legjobb ajánlatok most előértékesítésben a gopass.travel weboldalon

Szilveszter a TarajkánElőértékesítés a gopass.travel oldalon 2023 december 14-igElőértékesítés a gopass.travel oldalon 2023 december 15-től
Felnőtt 139 €159 €

Mi vár rád?

Szórakozással, gasztronómiai ínyencségekkel és gazdag tátrai programmal teli este. Mi másra számíthatsz szilveszterkor 1285 méteres tengerszint feletti magasságban?

További információk a programról és az öltözködési szabályokról