TATRY ICE MASTER 2024

HREBIENOK • MAGAS TÁTRA

Január 27.-28.. 2024


A jeges szépségnek már megvan a helye - 2024. január 27-28. között a Magas-Tátra Hrebienok lesz, köszönhetően a hagyományos TATRY ICE MASTER rendezvény 9. évfolyamának, amely két év után tér vissza Hrebienokba. Két nap alatt a világ tíz országából érkező jégszobrászok 50 tonna jégbe lehelnek életet, és 35 egyedi jégszobrot formálnak belőle. A rendezvény ideje alatt gazdag kísérőprogrammal készülünk az Ön számára.

Képzett szobrászok és művészek dolgoznak majd az 50 tonna jégen, hogy különböző motívumokat és témákat dolgozzanak ki, amelyek életet lehelnek a lenyűgöző szobrokba. A művészek által napközben készített jégszobrokat alkonyattól kezdve megvilágítják, ami kiemeli az egyes szobrok dizájnját és szépségét. A szobrok egyik részét a jégfaragók a drótkötélpálya épülete mellett, a másikat pedig a Tátrai Jégkupola melletti második kupolában helyezik el. A kupolában elhelyezett szobrok - a Jégmesterek Galériája - a téli szezon végéig, azaz 2023. április végéig maradnak üzemben. A szobrok másik része a szabadban marad, amíg az időjárás ki nem olvasztja őket. 

Részt vehetsz a világ 10 országának legjobb csapatára vonatkozó szavazáson is! Minden üzletünkben vagy jegypénztárunkban kap egy szavazólapot, amelyet megvásárolhat, és a kitöltött szavazólapot bedobhatja az urnába. A Hrebienok színpadára kerül. A szavazólap kitöltésével és a versenyen való részvétellel nagyszerű nyereményeket nyerhetsz! 

A Tatry Ice Master rendezvényt gazdag kísérőprogram kíséri. A nap folyamán különböző játékok és érdekes nyereményekért zajló versenyek várják Önt. 


Így nézett ki a Tatry Jégmester utolsó éve Hrebienokon


A Starý Smokovec állomástól a földfelszíni felvonóval kényelmesen eljuthat Hrebienokba. A felvonójegyek kényelmesen megvásárolhatók a Stary Smokovec-i jegypénztárban vagy online a www.gopass.travel oldalon.