Iskolakirándulás Magas Tátrában

Ha Önök is gondolkodnak egy megfelelő helyen a tanulói és diákjai felejthetetlen kirándulásához, ne engedje elszállni Magas Tátra legszebb helyeit és élvezzék a szűz természet gyönyörűségét. A kiváló kötélpálya-kirándulásokat a Kő-pataki-tóra, Tarajkára, és Szoliszkóra kössék össze sétákkal és rövid túrákkal. A lefoglalás legalább 48 órával előre szükséges. 2024.6.28.-ig már 7 Eurótól lehet kirándulni. A központ üzemelését szükséges ellenőrizni közvetlenül ezen az oldalon, vagy az infóközpontban

Érdeklődés esetében kérem keressenek írásban kizárólag az intézmény nevében a következő email címen: info@vt.skA 2023.9.4. – 2023.12.23 és 2024.1.7. – 2024.6.28. időpontokban lefolyó iskolakirándulásokra érvényes HÉTFŐ – PÉNTEK munkanapokon.


VISSZAÚTI KÖTÉLPÁLYAKIRÁNDULÁS ÁRA:

13 € /személy a következő útvonalra:
Tátralomnic – Kő-pataki-tó  
Főútvonal – 2 egyirányú utazás 

7 € /személy a következő útvonalra:  
Ótátrafüred – Tarajka 

10 € /személy a következő útvonalra:
Csorbató - Szoliszkó 

*Ebéd menü rendelés lehetősége 8 €/személy. 

**Érvényes: 2023.9.4. – 2023.12.23 és 2024.1.7. – 2024.6.28. 


Iskolakirándulás Magas Tátrában

Ismerje meg a szlovák óriáshegység gyönyörűségét  

Látogassák meg Magas Tátra legszebb helyeit és élvezze a szűz természet gyönyörűségét. Szakadjanak el a mindennapi sztereotípiától és tegyenek valamit az egészségükért illetve a tanulók egészségéért. A kiváló kötélpálya-kirándulásokat a Kő-pataki-tóra, Tarajkára, és Szoliszkóra kössék össze sétákkal és rövid túrákkal. Ára 7 €-tól.


Iskolakirándulás JASÁBAN

Hegyi turisztika Alacsony Tátra gyönyörű környezetében. Küzdjék le Alacsony Tátra második legmagasabb csúcsát Chopokot vagy utazzanak fel rá új kötélpályákkal, induljanak gerinctúrákra vagy élvezzék a nem igényes sétát a természetben. Ára 13 €. 

Több infó az iskolakirándulásról JASNÁBAN


Iskolakirándulás Besenyőfalvában

Élvezzék a napot iskolai kötelességek nélkül és szórakozzanak Liptó termálszívében - Besenyőfalvában. Csak nálunk vár Önökre adrenalin csúszás a leghosszabb tobogánokon Szlovákiában, valódi tengeri hullámok és még sokkal több! Egésznapi belépők speciális árai tanulók és diákok számára iskolakiránduláson! 

Több az iskolakirándulásról Besenyőfalvában


Iskolakirándulás Tatralandiában

Iskolakirándulást nyári hőmérsékletekben most az évszaktól és időjárástól függetlenül élvezhetnek. Szórakozzanak egész nap folyamán Tatralandiában már 13 euróért vagy küzdjék le a Hawai hullámokat. 

Több az iskolakirándulásról TATRALANDIÁBAN

Szállás lehetősége a Holiday Village Tatralandia-ban 


KEDVEZMÉNYEZETT ÁR MEGSZERZÉSENEK FELTÉTELEI 

1)  Rendelés elküldése emailben/on-line az iskolaigazgató hivatalos email címéről a info@vt.sk címre vagy online figlalás elvégzése Jasná Alacsony Tátra www.jasna.sk és Magas Tátra www.vt.sk központok weboldalain az „árlisták” szakaszon. A rendelést min. 2 nappal előre szükséges megvalósítani. 

2) A kinyomtatott és az iskola bélyegzőjével valamint felelős személy aláírásával igazolt űrlap eredeti nyomtatványát le kell adni az Infocentrum pénztárában a kötélpályajegyek megvételekor az érkezés napján. 

3) Érvényes óvodák, alap- és középiskolák tanulói és diákjai számára 18,99 éves korig. 

4) A kedvezményezett ár megszerzésének feltétele legalább 10 személyes csoport számára való egyszeri tömegbeszerzés. 

5) A kedvezmények nem halmozhatóak.

6) Egész csoport számára való egyszeri beszerzéskor érvényes.

7) 1 felnőtt személy pedagógiai ügyeletként grátisz minden megkezdett 10-es fizető tanulókra. Az ügyelet ezen felül fizet a kötélpályák aktuálisan érvényes árlistája szerint. A gyerekek maximális száma a csoportban nem korlátozott. 

8) Az árak a központba való mindennemű közlekedés nélkül értendők. Változtatási jog fenntartva.